Wersje kompatybilne
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 92 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Amandelbretzels
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Choronsaus
20 min