Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 porties
Składniki
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
55 g
Kalorie
5113 kJ /
1222 kcal
Tłuszcz
92 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Kleine aspergeflans
55 min
Spaghetti carbonara
40 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 godz. 10 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min