Wersje kompatybilne
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 92 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 dk
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1sa 15 dk
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 dk
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min