Wersje kompatybilne
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tl zout
- 600 g aardappelen, in blokjes (3 cm)
- 200 g verse sperziebonen
- 8 - 16 sneetjes doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes
- 80 - 100 g boter
- 1 - 2 tl verse tijm
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 dk
Canapé met ei
10 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1sa 10 dk
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5 min
Salade met kip en spelt
1sa 15 dk
Garnituur van courgette
30 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1sa 10 dk