Wersje kompatybilne
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tl zout
- 600 g aardappelen, in blokjes (3 cm)
- 200 g verse sperziebonen
- 8 - 16 sneetjes doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes
- 80 - 100 g boter
- 1 - 2 tl verse tijm
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 dk
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Steak au Poivre
20 min
Energiesmoothie
10 dk
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 dk
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min