Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deegballetjes
-
300
g broodjes
lub 300 g witbrood, oudbakken, in sneetjes gesneden (1 cm) - 5 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 80 g uien, gehalveerd
- 25 g boter, en meer voor het invetten
- 220 g melk
- 3 eieren
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
- 3 teentjes knoflook
- 450 g uien, in kwarten gesneden
-
30
g olie
lub 30 g geklaarde boter - 750 g rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier
- 1 tl suiker
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 350 g gehakte tomaten, uit blik of vers
- 200 g rode wijn
- 2 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
-
½
tl gemalen karwij
lub ½ tl karwijzaad - 1 tl geraspte citroenschil
- 1 el verse marjolein
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 5 jeneverbessen
-
1
snuifje gemalen kruidnagels
lub 2 kruidnagels - 300 g water
- 30 g meel
- 200 g paprika, rood en groen, in dunne reepjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2315 kJ / 553 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Kippenbouillonpasta
45 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Griekse salade met gestoomde kip
Nessuna valutazione
Kipfilets pizzaiola
55 min
Indische kippenburger
4j
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Yoghurt met rode vruchten
12小时 20 分钟
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Vruchtenroomijs
5 min