Urządzenia i Akcesoria
Groenten-aardappelsalade met kip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
wortelen in stukken300 g
-
water400 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)300 g
-
verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)300 g
-
diepgevroren doperwtjes150 g
-
ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)350 g
-
peper½ tl
-
ijsbergsla bladeren gescheiden250 g
-
room150 g
-
citroensap, vers geperst (1 citroen)20 g
-
verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)10 - 15 g
-
verse sojascheuten (opcjonalnie)100 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Zachte graanrepen
1 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kipfilets pizzaiola
55 min