Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (opcjonalnie)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Rijstsalade
1 godz.
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Harde pistachekoekjes
45 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Arabische kip met couscous
45 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min