Urządzenia i Akcesoria
Alpengratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
47.7 g
Kalorie
3781 kJ /
905 kcal
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Betty Bossi
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min