Urządzenia i Akcesoria
Aardappel- en spruitjespuree
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
842 mg
Białko
15 g
Kalorie
3090 kJ /
738 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Garnaalkroketten
Brak ocen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Brak ocen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.