Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 takjes verse peterselie, afgeplukt
- 2 uien, gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen, in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 20 g boter, zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten, in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof, langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 842 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Bouillabaisse
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Portugees crème brûlée
25 min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen