Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo, pelados (opcjonalnie)
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite vegetal
- 400 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 1 cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de paprika
- 450 g de agua
- 4 cdas de crema (min 30% de grasa), para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Sopa Thenthuk
1 godz.
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Crema de espárragos y queso Brie
30min
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Boloñesa de avellanas
35min
Crema de camarón
45min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min