Risotto de granada, queso azul y brandy

Risotto de granada, queso azul y brandy

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 1 echalot (aprox. 30 g)
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
  • 50 g de brandy
  • 1 granada sólo las semillas (aprox. 260 g)
  • 820 g agua
  • 1 ½ cdita sal o al gusto
  • 120 g de queso azul cortado en cubos (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 76.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...