Risotto de granada, queso azul y brandy
TM6 TM5 TM31

Risotto de granada, queso azul y brandy

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 40 g de queso parmesano, en trozos
  • 1 echalot (aprox. 30 g)
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz para risotto, (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
  • 50 g de brandy
  • 1 granada, sólo las semillas (aprox. 260 g)
  • 820 g agua
  • 1 ½ cdita sal, o al gusto
  • 120 g de queso azul, cortado en cubos (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2382.8 kJ / 569.5 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
76.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy