Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 30 g de mantequilla sin sal
- 320 g de arroz para risotto, (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
- 50 g de brandy
- 1 granada, sólo las semillas (aprox. 260 g)
- 820 g agua
- 1 ½ cdita sal, o al gusto
- 120 g de queso azul, cortado en cubos (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 76.8 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Camarones estilo Hunan
20 min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Kipe crudo
30 min
Sauerkraut TM6
96u.
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 min
Salsa pomodoro
40 min