Ensalada de sobras de pollo y kimchi

Ensalada de sobras de pollo y kimchi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • 10 g de jengibre pelado, en rodajas
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de miel
  • 30 g de salsa de soya
  • 20 g de aceite de ajonjolí
  • 45 g de vinagre
  • 200 g de col china en rebanadas (1 cm)
  • 200 g de lechuga orejona en rebanadas (1 cm)
    200 g de lechuga romana, en rebanadas (1 cm)
  • 100 g de kimchi escurrido
  • 300 g de pollo rostizado sobras, ralladas o cortadas en trozos de 1 cm
  • 2 cdas de cebolla cambray picado fino
  • 1 cda de ajonjolí tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 572.8 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 1166.7 kJ / 278.9 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...