![Ensalada de sobras de pollo y kimchi Ensalada de sobras de pollo y kimchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4bb96c7c5484cbb0a3fc9e86cffbbd59/Derivates/9c0a44f53426319d56e68e15267ab35f8e48d75b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de jengibre, pelado, en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 30 g de miel
- 30 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 45 g de vinagre
- 200 g de col china, en rebanadas (1 cm)
-
200
g de lechuga orejona, en rebanadas (1 cm)
lub 200 g de lechuga romana, en rebanadas (1 cm) - 100 g de kimchi, escurrido
- 300 g de pollo rostizado, sobras, ralladas o cortadas en trozos de 1 cm
- 2 cdas de cebolla cambray, picado fino
- 1 cda de ajonjolí tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1166.7 kJ / 278.9 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 572.8 mg
Alternatywne przepisy
Pay de atún
1h 40min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 Std.
Caldo de queso
40 min
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40 min
Jalá
2 Std.
Frijoles Maneados
20 Min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25 min
Panqué con semillas de amapola
1h
Mousse de cilantro
2hod. 20min
Papitas negras
55min