
Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour meatballs with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen500 g
-
ground ginger¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour3 tbsp
-
soy sauce4 tbsp
-
egg yolk1
-
brown onion cut into pieces (4 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4 cm)1
-
carrots cut into matchsticks2
-
canned bamboo shoots (opcjonalnie) drained220 g
-
canned pineapple pieces in natural juice drained, juice reserved820 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
tomato passata (purée)50 g
-
sherry100 g
-
soft brown sugar40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
390 kcal /
1637 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
1780.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aussie meat pies
2 godz.
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Plaited pork pie
40 min
Chooky rice
45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Tuna mornay
45 min