Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g white cabbage, cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1261.1 kJ / 300.3 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 37.4 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 778.4 mg
Alternatywne przepisy
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min