Urządzenia i Akcesoria
Chooky rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
Chicken
-
frozen green peas50 g
-
chicken tenderloins500 - 550 g
-
bacon cut into pieces (approx. 1-2 cm)200 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)100 g
-
carrot cut into quarters100 g
-
white cabbage cut into pieces (approx. 3-4 cm)100 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
jasmine rice300 g
-
water1100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
Sauce
-
soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
oyster sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
fried shallots for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
778.4 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
1261.1 kJ /
300.3 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
37.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min