Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 50 g frozen green peas
- 500 - 550 g chicken tenderloins
- 200 g bacon, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into quarters
- 100 g white cabbage, cut into pieces (approx. 3-4 cm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- 300 g jasmine rice
- 1100 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
Sauce
- 20 g soy sauce
- 30 g brown sugar
- 1 garlic clove
- 2 - 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- fried shallots, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1261.1 kJ / 300.3 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 37.4 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 778.4 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and cashews
55 Min
Tuna mornay
45min
Meatballs with tomato sauce
40min
All-in-one chicken dinner
50min
Apricot chicken risotto
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken pesto pasta
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Gluten free sausage rolls
2h 5 min
Easy satay chicken
40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min