Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 1 tbsp brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g stir-fry beef
- 2 tsp cornflour
- 1000 g water
- 300 g white rice, rinsed and drained
- 1 carrot, peeled and cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 2 garlic cloves
- 1 tsp sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2226.3 kJ / 530.1 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 71.8 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 1402.4 mg
Alternatywne przepisy
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken and cashews
55min
Chicken pesto pasta
30min
Quick chicken curry
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Apricot chicken risotto
30min
Shepherd's pie
55min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Sweet and sour pork
40min
All-in-one chicken dinner
50min
Chicken teriyaki
20 min
Chicken and almond stir-fry
30min