Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry beef bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
stir-fry beef500 g
-
cornflour2 tsp
-
water1000 g
-
white rice rinsed and drained300 g
-
carrot peeled and cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1402.4 mg
Białko
44.4 g
Kalorie
2226.3 kJ /
530.1 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
71.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Shepherd's pie
55 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Quick chicken curry
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min