Urządzenia i Akcesoria
Chicken and almond stir-fry
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Chinese cooking wine2 tbsp
-
kecap manis2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 5 cm)600 - 700 g
-
cornflour2 tbsp
-
Chinese five spice2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
raw almonds150 g
-
oil2 tbsp
-
water500 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
cauliflower cut into small florets200 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
cabbage shredded200 g
-
snow peas trimmed and cut into halves150 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
753.9 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
2044.9 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Quick chicken curry
35 min
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.