
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
-
30
asperges vertes
lub 30 asperges violettes - huile d'olive
- 6 œufs très frais
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 6 radis roses
- 50 g de radis noir coupé en morceaux
La sauce
- 6 brins de ciboulette fraîche ciselée
- 2 feuilles de menthe fraîche
- 10 g de jus de citron
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
-
6
pincées de fleur de sel
lub 6 pincées de sel de Guérande
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 178 kcal / 740 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 4 g