Asperges tièdes en salade et œuf poché

Asperges tièdes en salade et œuf poché

4.5 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 30 asperges vertes
    30 asperges
  • huile d'olive
  • 6 œufs très frais
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 radis roses
  • 50 g de radis noir coupé en morceaux
La sauce
  • 6 brins de ciboulette fraîche ciselée
  • 2 feuilles de menthe fraîche
  • 10 g de jus de citron
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1 - 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de fleur de sel
    6 pincées de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 740 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...