Velouté d'asperge

Velouté d'asperge

4.4 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 800 g d'asperges vertes
  • 200 g de courgettes coupées en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
  • 6 jaunes d'œufs
  • 100 g de crème de soja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 631 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...