Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron

Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron

4.2 61 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    30 g
  • d'eau
    1200 g
  • de fond de légumes maison
    1 c. à café
    1 cube de bouillon de légumes
  • de riz basmati
    200 g
  • d'asperges vertes
    500 - 700 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
Le sabayon au citron
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • de jus de citron fraîchement pressé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 403 kcal / 1685 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...