
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de potiron au morbier
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
échalote coupée en quatre1
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de chair de potiron coupée en cubes de 2 cm900 g
-
d'eau200 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de fromage à pâte pressée non cuite, type morbier20 g
-
de graines de courge2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
151 kcal /
624 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja