Asperges à la vinaigrette aux œufs

Asperges à la vinaigrette aux œufs

4.7 118 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 œufs
  • 400 g d'asperges blanches épluchées
  • 400 g d'asperges vertes épluchées
  • 60 g d'huile végétale
  • 20 g de vinaigre de vin blanc
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de sucre en poudre
  • 1 c. à café de moutarde
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • 5 radis roses détaillés en dés
  • ½ bouquets de ciboulette fraîche ciselés et réserver 1 c. à soupe pour la vinaigrette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 43 g
Kalorie 4330 kJ / 1037 kcal
Tłuszcz 82 g
Błonnik 12.8 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...