![Crumble au reste de ratatouille Crumble au reste de ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6aceca9-fa42-4813-a01a-c89d05a83917/Derivates/0a2837ff-f2a1-4520-aabd-bcae283f7b36.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 80 g de biscuits apéritifs, émiettés grossièrement
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux
- 700 - 1500 g de reste de ratatouille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 741.1 kJ / 177.9 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 518 mg
Alternatywne przepisy
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Tarte Tatin de tomates
1hod.
Gratin de courge et chorizo
1hod. 15min
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Tarte chorizo-tomate
1hod. 15min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1hod.