
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
-
100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
-
30 g di burro a pezzi
-
400 g di cipolle bianche a fettine
-
40 g di farina tipo 00
-
700 g di brodo vegetale bollente
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
8 fette di pane tostate
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
537 kcal /
2248 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zuppe rustiche
10 Przepisów
Włochy
Włochy