Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Pandolce genovese
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta alle bietole
3h
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Torta salata di bietole
1h
Panissa
45 min
Rabaton
1h