Polpettone fagiolini e patate

Polpettone fagiolini e patate

4.6 249 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di funghi secchi a pezzi
  • 500 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 500 g di patate pelate e a dadini
  • pangrattato q.b.
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.7 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...