Polpettone fagiolini e patate
TM5 TM6

Polpettone fagiolini e patate

4.6 (216 ocen)

Składniki

  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di funghi secchi a pezzi
  • 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 500 g di patate, pelate e a dadini
  • 1 dado per brodo vegetale
    lub 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • pangrattato q.b.
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
920 kJ / 220 kcal
Białko
13.7 g
Węglowodany
13.5 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy