Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 668 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Funky Roasted Veggies
45 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Shrimp Mousse
35 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon Tartare
10 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Garlic Shrimp
35 Min