Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
TM6 TM5

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 (21 ocen)

Składniki

  • 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 6 tbsp Dijon mustard
  • 4 oz Parmesan cheese
  • 3 ½ oz white wine
  • 5 sprigs thyme, fresh
  • 10 oz heavy whipping cream
  • 2 oz unsalted butter
  • 2 oz horseradish sauce, jarred
  • fresh rosemary, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2377 kJ / 568 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
1 g
Sód
668 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy