Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce

4.9 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions

Składniki

  • beef tenderloin (4-5 lb)
    65 - 80 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    6 tbsp
  • Parmesan cheese
    4 oz
  • white wine
    3 ½ oz
  • thyme, fresh
    5 sprigs
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • unsalted butter
    2 oz
  • horseradish sauce, jarred
    2 oz
  • fresh rosemary to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 568 kcal / 2377 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 668 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...