Urządzenia i Akcesoria
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Scampi
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Deviled Eggs
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min