Urządzenia i Akcesoria
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marry Me Chicken
40 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Shrimp Scampi
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min