
Wersje kompatybilne
Assiette aux blé, légumes verts, cabillaud et sauce aux herbes et fromage blanc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel et 6 pincées
- 125 g de blé précuit
- 200 g de petits pois frais
- 400 g de haricots verts frais
- 400 g de filets de cabillaud
- 6 pincées de poivre moulu
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 4 feuilles de basilic frais
- 4 brins de cerfeuil frais équeutés
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 1 c. à café de moutarde
- 15 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.3 kcal / 1716 kJ
- Białko
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Błonnik
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Sód
- 1240.8 mg