Assiette aux blé, légumes verts, cabillaud et sauce aux herbes et fromage blanc

Assiette aux blé, légumes verts, cabillaud et sauce aux herbes et fromage blanc

4.1 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • ½ c. à café de sel et 6 pincées
  • 125 g de blé précuit
  • 200 g de petits pois frais
  • 400 g de haricot vert frais
  • 400 g de filets de cabillaud
  • 6 pincées de poivre moulu
  • 4 brins de persil frais, équeutés
  • 4 feuilles de basilic frais
  • 4 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
  • 1 c. à café de moutarde
  • 15 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1240.8 mg
Białko 41.3 g
Kalorie 1716 kJ / 406.3 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...