Porc mariné, riz sauté et légumes croquants

Porc mariné, riz sauté et légumes croquants

3.5 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de thym frais effeuillée
    1 branche
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de ciboulette fraîche coupé en tronçons
    ½ bouquet
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de lait fermenté
    250 g
  • de sel et 1 c. à café, à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • côtes de porc avec os
    4
  • d'eau
    500 g
  • de riz long
    200 g
  • de bouquets de chou-fleur
    100 g
  • de feuilles de blette
    300 g
    300 g de feuilles d'épinards frais
  • de pois gourmands
    100 g
  • de radis noir coupés en rondelles
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de gomasio (opcjonalnie)
    2 - 3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 773.8 kcal / 3238.8 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 875.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...