
Urządzenia i Akcesoria
Flan de patate douce-carotte à la vapeur et crème au safran
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
de carottes coupées en morceaux300 g
-
d'eau600 g
-
de patates douces coupées en morceaux600 g
-
œufs3
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu4 pincées
-
de farine de blé20 g
-
de beurre20 g
-
de lait200 g
-
de fromage de chèvre râpé50 g
-
de safran1 dose
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
245.2 kcal /
1022 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Sód
493.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend au quotidien
10 Przepisów
Francja
Francja