
Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni aux blettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux80 g
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de feuilles de blette hachées au couteau600 g
-
de tomates pelées1600 g
-
de brocciu bien égoutté500 g
-
jaunes d'œufs2
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de cannelloni à garnir1 paquet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
332.6 kcal /
1390 kJ
Białko
16.9 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
623 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja