Cannelloni aux blettes

Cannelloni aux blettes

4.3 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de feuilles de blette hachées au couteau
    600 g
  • de tomates pelées
    1600 g
  • de brocciu bien égoutté
    500 g
    500 g de ricotta
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de cannelloni à garnir
    1 paquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332.6 kcal / 1390 kJ
Białko 16.9 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 25.6 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 623 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...