Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert

Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert

4.2 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • de chair de courge butternut coupée en morceaux
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • gambas
    6
  • de crème de coco
    80 g
  • de jus de citron vert
    15 g
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de coriandre fraîche équeutées
    3 branches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 413 kcal / 1721.5 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...