Risotto alla curcuma e agretti
TM6 TM5

Risotto alla curcuma e agretti

3.7 (36 ocen)

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
  • 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 20 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1687 kJ / 403.2 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
68.1 g
Tłuszcz
12.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
3.1 g
Sód
353.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy