Risotto alla curcuma e agretti

Risotto alla curcuma e agretti

3.7 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
  • 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 20 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 353.6 mg
Białko 7 g
Kalorie 1687 kJ / 403.2 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 68.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...