Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (opcjonalnie)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 834 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 menit
Rombo pomodoro e nocciole
1j
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1j
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 menit
Trota alla piemontese
1j
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min