Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (opcjonalnie)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 834 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35p
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35p
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1j 10 menit
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Trota alla piemontese
1h
Trota salmonata al pesto di olive
35p
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min.