Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle

Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle

4.1 133 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 500 g di cavoletti di Bruxelles (se grandi tagliati a metà)
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.2 g
Kalorie 581 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 5.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...