Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre

Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre frais pelé et coupé en huit
    5 cm
  • mangue coupée en fines lamelles
    1
  • de dos de cabillaud
    4 portions
  • grosses crevettes crues, décortiquées
    8
  • gousses de vanille coupées en deux dans la longueur
    4
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
  • de riz
    180 g
  • pousses d'alfalfa

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 392 kcal / 1662 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...