Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

3.4 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'ail épluchée et dégermée
    1 gousse
  • de lardons fumés
    150 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de riz vénéré (riz noir)
    250 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    500 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    250 g
  • de moules surgelées et décortiquées
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465 kcal / 1953 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...