Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise

3.5 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail épluchée et dégermée
  • 150 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz vénéré (riz noir)
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 500 g d'eau
  • 250 g de tomates cerise coupées en deux
  • 500 g de moules surgelées et décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 1953 kJ / 465 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...