Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

3.9 54 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet d'aneth frais
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
  • 2 blancs de poulet
  • 1 orange
  • 3 bulbes de fenouil
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de boulgour
  • 200 g d'eau chaude

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 45 g
Kalorie 2364 kJ / 564 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...