Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange

4.0 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'aneth frais
    ½ bouquet
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • haut de cuisse de poulet, avec peau et os
    4
  • blancs de poulet
    2
  • orange
    1
  • bulbes de fenouil
    3
  • d'eau
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de boulgour
    200 g
  • d'eau chaude
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 564 kcal / 2364 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...