Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 150 g de vin rosé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de thym frais
- 4 pêches de belle taille
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 770 kJ / 185 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pêches au basilic
30 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 godz. 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Salade de raie
1 godz. 45 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min