
Urządzenia i Akcesoria
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
La gelée
-
oranges5
-
pamplemousse1
-
d'agar-agar en poudre8 g
-
de sucre roux30 g
-
d'ananas frais coupé en fines tranches de 2-3 mm200 g
La sauce
-
de baies roses1 c. à café
-
de pétales de rose séchées comestibles1 c. à café
-
de crème épaisse, 10% m.g.200 g
-
de marsala liquoreux3 c. à soupe
-
de sucre vanillé1 c. à café
-
de sucre en poudre1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
157.2 kcal /
657.5 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
30 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simplement festif
10 Przepisów
Francja
Francja