Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g d'oignons blancs, coupés en deux
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 pincée de graines de moutarde
- 250 g de pomme, type reinette, golden ou gala, détaillée en cubes (2 cm)
- 15 g de sucre roux
-
10
g de vinaigre balsamique
lub 10 g de vinaigre blanc - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494.5 kJ / 118 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 99 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté aux figues
50 godz. 25 min
Sauce bordelaise
45 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Sauce barbecue
25 min
Chutney de canneberges
1j
Saumon gravlax à la betterave
24h
Chutney de poires
55 Min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Tartinade aux champignons
30 min
Crème de sardine au whisky
5 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2j 30 menit