Crème aux fanes de radis et lard fumé

Crème aux fanes de radis et lard fumé

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • 1800 g d'eau
  • 1 pincée de gros sel
  • 100 g de fanes de radis lavées soigneusement
  • 200 g de glaçons
  • 100 g de lardons fumés
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de lait
  • 400 g de crème liquide 35% m.g.
  • 4 pincées sel fin
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 6 jaunes d'œufs
  • 10 radis roses
  • 4 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 707.3 mg
Białko 8 g
Kalorie 1516.5 kJ / 366.3 kcal
Tłuszcz 35.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...