
Urządzenia i Akcesoria
Crème aux fanes de radis et lard fumé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
d'eau1800 g
-
de gros sel1 pincée
-
de fanes de radis lavées soigneusement100 g
-
de glaçons200 g
-
de lardons fumés100 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de lait100 g
-
de crème liquide 35% m.g.400 g
-
de sel fin4 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
jaunes d'œufs6
-
radis roses10
-
de basilic frais4 feuilles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366.3 kcal /
1516.5 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Sód
707.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruits et légumes d'été
10 Przepisów
Francja
Francja