Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika

Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika

4.3 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Le crumble
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g de beurre mou, coupé en dés de 1 cm de côté
  • 70 g de farine de blé
  • 30 g graines de courge
  • 1 c. à café rase de paprika
Les légumes
  • 600 g d'eau
  • 240 g de betterave crue coupée en dés de 5 mm de côté
  • du sel
  • 8 blancs de poireau
  • 80 g de jus d'orange
  • 40 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 4 tranches de truite fumée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1883 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...