Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika

Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika

4.3 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Le crumble
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • de beurre mou, coupé en dés de 1 cm de côté
    60 g
  • de farine de blé
    70 g
  • graines de courge
    30 g
  • de paprika
    1 c. à café rase
Les légumes
  • d'eau
    600 g
  • de betterave crue coupée en dés de 5 mm de côté
    240 g
  • du sel
  • blancs de poireau
    8
  • de jus d'orange
    80 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • du poivre moulu
  • de truite fumée
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 451 kcal / 1883 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...