Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet

Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet

3.3 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de graines de couscous fines
    180 g
  • sel et 2 pincées pour l'eau
  • d'eau
    450 g
  • œufs
    4
  • de chou rouge coupé en morceaux
    400 g
  • d'oignon pelé et coupé en dés de 1 cm (1 moyen)
    80 g
  • oranges non traitées
    2
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de cassonade
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • de cerneaux de noix grossièrement concassés
    80 g
  • de cerfeuil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 528 kcal / 2213 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...