Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet

Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet

3.4 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 180 g de graine de couscous fines
  • sel et 2 pincées pour l'eau
  • 450 g d'eau
  • 4 œufs
  • 400 g de chou rouge coupé en morceaux
  • 80 g d'oignon pelé et coupé en dés de 1 cm (1 moyen)
  • 2 oranges non traitées
  • 40 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de cassonade
  • du poivre moulu
  • 80 g de cerneaux de noix grossièrement concassés
  • 2 brins de cerfeuil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 2213 kJ / 528 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...