Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau

Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau

4.5 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de petit épeautre
    150 g
  • eau (2 fois le volume du petit épeautre dans la casserole) et 1000 g pour le bouillon
  • sel
  • d'oignons coupés en quatre
    150 g
  • de poireau en rondelles
    130 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de carottes coupées en rondelles
    250 g
  • de céleri branche coupé en tronçons (feuilles ciselées et réservées)
    75 g
  • poivre moulu
  • saucisse de Morteau cuite (env. 500 g)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 723 kcal / 3001 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...