
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Le pesto
-
de basilic frais (2 bouquets)40 g
-
gousse d'ail pelée et dégermée1
-
de pignons de pin20 g
-
de parmesan en petits cubes50 g
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu1 pincée
-
d'huile d'olive100 g
Les courgettes
-
courgettes de couleurs différentes (1 jaune, 1 blanche et 1 verte)3
-
de mozzarella de bufflonne4 boules
-
de pignons de pin10 g
-
de basilic frais8 feuilles
-
sel
-
poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
663 kcal /
2771 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja