Beurre beldi au zaatar

Beurre beldi au zaatar

4.3 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
220 g

Składniki

  • 1 c. à café de jus de citron
    1 c. à café de vinaigre blanc
  • 100 g de lait écrémé
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 20 g de fromage à tartiner
  • 3 - 4 pincées de zaatar (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
    3 - 4 pincées de thym déshydraté, à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 589.5 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 1566.8 kJ / 379.5 kcal
Tłuszcz 39.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...