Beurre beldi au zaatar

Beurre beldi au zaatar

4.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
220 g

Składniki

  • de jus de citron
    1 c. à café
    1 c. à café de vinaigre blanc
  • de lait écrémé
    100 g
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de sel
    1 pincée
  • de fromage à tartiner
    20 g
  • de zaatar (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
    3 - 4 pincées
    3 - 4 pincées de thym déshydraté, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 379.5 kcal / 1566.8 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 39.1 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 589.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...