Petits pains à la semoule

Petits pains à la semoule

4.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 pièces

Składniki

  • d'eau minérale et un peu pour la cuisson
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    30 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café rase
  • de farine de blé
    300 g
  • de semoule de blé dur fine et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café bombée
  • de lait en poudre
    20 g
  • d'huile d'olive
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 184.9 kcal / 773.7 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 34.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 402.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...