Pastilla de poison et de fruits de mer

Pastilla de poison et de fruits de mer

4.6 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche
    10 brins
  • de persil frais
    10 brins
  • de menthe fraîche
    10 feuilles
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais
    125 g
  • de harissa
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • de crevettes crues, décortiquées en petits morceaux
    350 g
  • de poisson blanc en petits dés
    350 g
  • de vermicelles de riz
    50 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    6 feuilles
  • de beurre fondu
    100 g
  • citron jaune en rondelles
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 541 kcal / 2261 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...