Tartelettes aux blettes et aux crevettes

Tartelettes aux blettes et aux crevettes

4.0 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pièces

Składniki

La pâte
  • de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • petits-suisses à 0% de MG
    2
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • d'eau
    400 g
  • de blettes côtes et feuilles séparées
    300 g
  • de ricotta
    120 g
  • œuf
    1
  • de lait écrémé
    125 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crevettes roses cuites, décortiquées
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 218 kcal / 914 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...