
Urządzenia i Akcesoria
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pièces
Składniki
La pâte
-
de farine de blé + 10 g pour le plan de travail200 g
-
de sel1 pincée
-
petits-suisses à 0% de MG2
-
d'eau50 g
La garniture
-
d'eau400 g
-
de blettes côtes et feuilles séparées300 g
-
de ricotta120 g
-
œuf1
-
de lait écrémé125 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de crevettes roses cuites, décortiquées200 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
218 kcal /
914 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja