Tartelettes aux blettes et aux crevettes

Tartelettes aux blettes et aux crevettes

3.9 14 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pièces

Składniki

La pâte
  • 200 g de farine de blé + 10 g pour le plan de travail
  • 2 petits-suisses à 0% de MG
  • 50 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 400 g d'eau
  • 300 g de blettes
  • 1 œuf
  • 125 g de lait écrémé
  • 120 g de ricotta
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de crevettes roses cuites, décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 15 g
Kalorie 914 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...