Couronne de magret séché à l'ossau-iraty

Couronne de magret séché à l'ossau-iraty

4.7 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
5 portions

Składniki

La pâte brisée
  • de farine de blé
    250 g
  • de beurre coupé en dés
    125 g
  • d'eau
    75 g
La garniture
  • d'oignon pelé et coupé en quatre (1 moyen)
    90 g
  • de beurre
    20 g
  • du sel
  • de pommes coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
    300 g
  • de fromage de brebis type ossau-iraty, coupé en petits dés
    80 g
  • de magret de canard fumé gras retiré et en tranches fines
    100 g
  • jaune d'œuf dilué dans un peu d'eau
    1
  • de thym frais effeuillés
    4 brins
    1 c. à soupe de thym déshydraté

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 578 kcal / 2410 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...