
Wersje kompatybilne
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 5 brins de basilic frais équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 16 tranches de magret de canard fumé coupées en morceaux
- 4 tranches de fromage type pont-l'évêque, coupées en deux
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à café de graines de céréales
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 207.5 kcal / 863.3 kJ
- Białko
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.6 g
- Sód
- 300.5 mg