Gratin de lieu

Gratin de lieu

4.1 53 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de blancs de poireau coupés en tranches de 2 cm
    200 g
  • oignon coupé en huit
    1
  • de tranches de bacon coupées en lanières de 2 cm
    40 g
  • d'eau
    1000 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux de 3 cm
    600 g
  • de filet de lieu noir sans peau coupé en 8 morceaux
    600 g
  • de ciboulette fraîche grossièrement hachée
    20 g
  • de beurre et 10 g pour le plat
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse
    100 g
  • de noisettes décortiquées
    35 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 429 kcal / 1801 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...