
Urządzenia i Akcesoria
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'emmental coupé en morceaux100 g
-
de poireaux coupés en tronçons (4 cm env.)1000 g
-
de beurre45 g
-
de farine de blé25 g
-
de lait250 g
-
de concentré de tomate40 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre noir moulu2 pincées
-
de lasagne6 - 8 feuilles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358.3 kcal /
1489.8 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
494.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend au quotidien
10 Przepisów
Francja
Francja