Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage

Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage

3.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 1000 g de poireaux coupés en tronçons (4 cm env.)
  • 45 g de beurre
  • 25 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • 40 g de concentré de tomate
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 6 - 8 feuilles de lasagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 494.3 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 1489.8 kJ / 358.3 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...