Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage

Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage

3.6 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    100 g
  • de poireaux coupés en tronçons (4 cm env.)
    1000 g
  • de beurre
    45 g
  • de farine de blé
    25 g
  • de lait
    250 g
  • de concentré de tomate
    40 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre noir moulu
    2 pincées
  • de lasagne
    6 - 8 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358.3 kcal / 1489.8 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 25.8 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 494.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...