Galettes de boulgour au chorizo

Galettes de boulgour au chorizo

4.1 79 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 120 g de boulgour
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 120 g de fromage blanc nature
  • 3 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe bombées de farine de blé
  • 1 c. à café de piment d'Espelette
  • 120 g de chorizo doux, épluché et détaillé en petits dés
  • 3 c. à soupe d'huile neutre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 604 mg
Białko 10 g
Kalorie 1382 kJ / 331.8 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 19.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...